Flytta snabbt utan uppehåll


Genom åren har vi utfört företagsflytt för stora och mindre företag samt en hel del inom den offentliga sektorn. Bland våra referensflyttar finns allt ifrån kontor, gruppboenden, frisörsalonger, bostadsrättsföreningar till bilverkstäder. Oavsett om det är gäller liten arbetsplats eller en stor kontorsbyggnad är vårt främsta mål att flytta er verksamhet utan minska påverkan för era anställda och kunder. Vi följer samtliga riktlinjer i Bohag 2003 som du kan läsa mer om här. 

Vi är vana vid kontorsflyttar där planering och effektivitet är A och O. Alla steg planeras noggrant i god tid och vi ser till att ta fram en tidsplan som vi håller.

Våra professionella medarbetare arbetar snabbt och effektivt samtidigt som de är måna om att allting hanteras med största försiktighet. Företagets alla tillhörigheter är naturligtvis försäkrade under hela flytten genom våra ansvarsförsäkringar.

Utöver flytten hjälper vi även till med att sätta upp belysning, whiteboardtavlor, montera möbler och konferensbord samt installera elektronik. Dessutom kan vi även hjälpa till med att packa upp samt forsla bort alla tomma förpackningar, emballage och skräp. Vid bortforsling av kontorsmöbler, maskiner och övriga utrustningar så sorteras och återvinns allting omsorgsfullt.

 Självklart erbjuder vi även en ordentligt flyttstädning. Efter städningen lämnar vi 100% Nöjdkundgaranti för att säkerställa att alla är nöjda med städningen.

  • Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt besök där vår flyttledare kommer ut till er för att diskutera en bra helhetslösning anpassad till er flytt.