Det självklara valet när du önskar hög kvalitet till rätt pris


Privatflytt, bohagsflytt, flytthjälp m.fl. många namn men innehållet är densamma. Vi flyttar dina tillhörigheter till och från önskad adress och hos oss kallas det Privatflytt.

Skillnaden mellan privatflytt och företagsflytt är att du som privatperson erhåller priser inklusive moms och har rätt till RUT-avdrag.

Det är dock viktigt att veta att det finns en del villkor man måste uppfylla för att erhålla denna subvention. Villkoren regleras av Skatteverket och du kan läsa mer om detta här. 

På Turboflytt, är vi medvetna om att dina tillhörigheter är viktiga för dig, det är därför vi alltid tar extra stor hänsyn till att de hanteras med omtanke och försiktighet.

Våra medarbetare är utbildade och erfarna inom sina områden och är måna om att du får bra service. Dessutom ser vi det som en självklarhet att hela ditt bohag är försäkrad under tiden vi flyttar.

Vi vill erbjuda dig mycket mer än bara en vanlig flytt därför är vi lyhörda för just ditt behov. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för planering av den tjänst du efterfrågar.

Vår ambition är alltid att ta fram en bra helhetslösning för dig. Därför erbjuder vi en hel del andra tjänster såsom packhjälp, montering, bortforslingshjälp, installationshjälp etc. som på enkelt och smidigt sätt kombineras med din flytt.

Har du en ovanlig tung eller otymplig möbel, stor kristallkrona, piano, kassaskåp och / eller vapenskåp? Ingen fara, vi är vana vid att emballera och flytta alla typer av föremål.