Turboflytt är ett ”nygammalt” företag som tidigare har existerat som enskild firma. Med gedigen erfarenhet och 10 års branschvana samt en rejäl dos arbetsglädje kan vi våga påstå att vi är bland de bättre inom Flyttbranschen. Men vi är lika ödmjuka och lyhörda nu som då, för det är tack vare dessa egenskaper vi har kunnat växa och bli bättre.  


 

Gedigen erfarenhet & arbetsglädje går hand i hand

Vi räds inte att säga att vi är ingenting utan våra kunder. Det är tack vare alla våra nöjda kunder som vi har kunnat växa, både som företag och som ett team. Då vi värdesätter våra kunder, tar vi oss tid att ge information över telefon och mail samt erbjuder kostnadsfria hembesök. Vi är med hela vägen från planering till utförande och är lyhörda för att ge den bästa möjliga servicen. 

truck-vignette-gray

 

12121

1414

 

Vi är med hela vägen; från planering till utförande

Glädjen i att ge god service, utan krusiduller, enkelt och rakt på sak är just vad vi tror på. Inga ”dolda” tillägg eller avgifter och inga krångliga offerter. Det ska vara enkelt och tryggt att boka våra tjänster. Vi tror inte heller på att kränga onödiga tjänster utan arbetar för att ta fram helhetslösningar som är tidsbesparande och kostnadseffektiva.  


Glädjen i att ge god service, utan krusiduller, enkelt och rakt på sak

Vi ser det som en självklarhet att vi erbjuder den bästa möjliga servicen till ett bättre pris. Ett bättre pris innebär inte alltid det bästa priset men bästa möjliga service är just vad det är. Erfaren personal som arbetar ansvarsfullt, säkert och effektivt med ett glatt humör och can-do attityd som inte räds att ta i och lösa problem sparar både tid och pengar.

Helhetslösningar som är tidsbesparande och kostnadseffektiva